Contact

Bureau Letselschade HBS
Wielingenstraat 4
1441 ZR Purmerend
T. 0299-42 00 01
F. 0299-43 27 77
info@bureau-letselschade.nl

Routebeschrijving

Route Purmerend

U vindt ons in het centrum van Purmerend nabij het NS station en het Waterland Ziekenhuis. De Wielingenstraat is een zijstraat van de Waterlandlaan. Op de hoek van de Waterlandlaan/Wielingenstraat vindt u het hoofdkantoor van Rabobank Waterland. Direct na het passeren van dit hoofdkantoor vindt u rechts de ingang van het parkeerterrein. U vindt ons in het eerste gebouw op de eerste verdieping. Tot ziens!

>> Klik hier voor een link naar Google Maps

Route Zuid: Amsterdam / Ringweg A10 Noord-Oost   

Vanaf de ringweg neem afslag Volendam en voeg in op de N247 (Nieuwe Leeuwarderweg). Na 2,3 km Slaat u linksaf naar de N235 (Kanaaldijk). U vervolgt de Kanaaldijk die vervolgens overgaat in de Jaagweg. Na ± 8,5 km slaat u rechtsaf naar de Gorslaan. Na ruim 1 km nadert u een druk kruispunt. (Aan uw rechterhand bevindt zich het Waterland Ziekenhuis) U slaat bij het kruispunt linksaf op de Waterlandlaan en na ± 450 m wederom linksaf naar de Wielingenstraat.

Route West: Amsterdam/Zaandam A8/A7/Ringweg A10 West

Vanaf A10 volg de borden E22/A8 richting Zaanstad/Purmerend. Op de A8 bij knooppunt Zaandam-Purmerend volg de borden A7/E22 richting Leeuwarden. Na ruim 8,5 km neem de afslag 4-PurmerendZuid richting N235. Na 550 meter neemt u de rotonde op de 1ste afslag op de Laan der Continenten. Vervolg deze weg ± 1 km, (u passeert nog een rotonde) en sla hierna linksaf de Aziëlaan/Gorslaan in. Na ruim 1 km nadert u een druk kruispunt. (Aan uw rechterhand bevindt zich Ziekenhuis Waterland). U slaat bij het kruispunt linksaf op de Waterlandlaan en na ± 450 m wederom linksaf naar de Wielingenstraat.

Route Oost: Edam/Volendam N247

Tussen Edam en Volendam op de N247 neem de afslag naar N244. Na ± 4,2 km linksaf naar de Nieuwe Gouw en gedurende ruim 2km weg vervolgen op de IJsendijkstraat. Op de rotonde 3e afslag naar Burgemeester D. Kooimanweg en deze uitrijden. Aan het einde linksaf op de Waterlandlaan onder de spoorbrug door. Hierna rechtsaf naar de Wielingenstraat.

Route Noord: Hoorn A7 

Komende vanuit noordelijke richting op de A7 slaat u af bij afslag 5-Purmered richting ZuidOost Beemster. Na ± 600 m sla linksaf naar de Zuiddijk/N235. U vervolgt deze weg gedurende ruim 2 km op de Gedempte Where, Purmersteenweg en tenslotte de Waterlandlaan. Nadat u onder de spoorburg bent gereden slaat u rechtsaf de Wielingenstraat in..