Jessica Hogestijn

"Anja en ik kennen elkaar al meer dan 20 jaar vanuit het vak. We zijn daarin gegroeid vanaf collega’s op de werkvloer tot zakelijke partners. Door de jaren heen ontwikkel je een eigen persoonlijke visie met betrekking tot letselschade die je ook wilt uitdragen. Het vak letselschade gaat altijd gepaard met menselijk leed, klein en soms ook groot. Wij gaan de wereld niet redden maar voor letselschade slachtoffers kunnen we het wel een beetje beter maken."

Email: jessica@bureau-letselschade.nl

Anja Schilder

"Sinds ik samen met Jessica zelfstandig werkzaam ben is mijn interesse in het vak alleen nog maar gegroeid. Een van mijn drijfveren is om letselschade laagdrempelig, beter toegankelijk en eenvoudiger te maken. Dat is niet altijd even makkelijk maar ik vind wel dat het kan en moet. Slachtoffers weten óf niet dat ze recht hebben op een schadevergoeding óf weten niet waar te beginnen. En dus zeg ik: óók bij de minste twijfel toch maar even bellen!"

Email:anja@bureau-letselschade.nl

Riny van der Helm

"Ik ben zo'n 15 jaar geleden min of meer dit vak ingerold. Door de jaren heen heb ik veel gezien en meegemaakt en dat maakt het boeiend en leerzaam. Ik help de mensen bij het verhalen van schade, zo simpel is het eigenlijk. Mensen die na een (verkeers)ongeval voor een langere periode niet meer in staat zijn om bepaalde zaken te regelen hebben hulp nodig. En dat ik die mensen kan helpen geeft écht veel voldoening."

Email: riny@bureau-letselschade.nl

Frank Timmer

"Vroeger werkte ik aan de 'andere kant', dus bij een verzekeraar waar ik binnengekomen (letsel)schades moest beoordelen. Dat geeft me nu een tactische voorspong bij het regelen van schadevergoedingen. Het is dankbaar werk met veel persoonlijk contact. Mensen zijn oprecht blij met het werk dat ik voor ze doe. Wat ik hier geleerd heb is dat de impact van een ongeval op een persoonlijk leven groter is dan menigeen denkt."

Email: frank@bureau-letselschade.nl

Sandra Dekker

"Ik doe dit werk al meer dan 10 jaar en nog altijd naar volle tevredenheid. Secretaressewerk houdt hier niet op bij de telefoon opnemen en de agenda bijhouden. Ik ben op de hoogte van alle dossiers en ken onze cliënten. Zodoende ontwikkel je ongemerkt een hoge betrokkenheid bij de slachtoffers en hun leed. Ons doel, ons werk is dat leed verzachten. De grootste uitdaging ís en blijft toch mensen helpen en dat zal nooit gaan vervelen."

Email: sandra@bureau-letselschade.nl

Carolien Haselager

"Hoe ik dit vak ben ingerold? Dat moest ik eerst zelf aan den lijve ondervinden door een klein ongelukje! Zodoende ben ik in contact gekomen met Anja en van het een kwam het ander. Wat ik destijds als heel prettig heb ervaren is dat er iemand is die duidelijk kan vertellen hoe het een en ander in elkaar steekt. Nu heb ik zelf veel contact met klanten. Ik hou van mijn werk en wil hier mee door. Ik volg daarom tevens een opleiding om uiteindelijk zelf als belangenbehartiger op te kunnen treden."

Email: carolien@bureau-letselschade.nl

Anita Wieferink

"Letselschade gaat over mensendingen en dat trekt me aan in dit werk. Elke klant heeft zijn eigen verhaal te vertellen en het is onze taak om daar zo goed en adequaat mogelijk op te reageren. Elke dag leer je weer bij en helaas kent elke dag te weinig tijd. De dag vliegt hier voorbij en dat komt vooral omdat dit werk geen routine kent. Elke zaak hier is uniek en dat vraagt dus ook om een unieke aanpak."

Email: anita@bureau-letselschade.nl

Elles Roelofs

Na jarenlang op een groot letselschade kantoor in Amsterdam te hebben gewerkt werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Bureau Letselschade HBS is voor mij de perfecte opvolger. Wat mij vooral aanspreekt is de sociale, mensvriendelijke kant van dit kantoor. De wetenschap dat het noodlot iedereen kan treffen, maakt dat ik dit werk doe. Het is mooi om cliënten, die meestal iets traumatisch hebben meegemaakt, bij te kunnen staan. Samen met ons team werken naar een mooie uitkomst voor onze cliënten geeft mij veel voldoening.

Email: elles@bureau-letselschade.nl