Over ons

Wij behartigen de belangen van slachtoffers van onder andere verkeers- of bedrijfsongevallen waarbij letsel is ontstaan. Ook als u letsel heeft opgelopen door een dier, kunt u bij ons terecht. In Nederland is in de wet vastgelegd dat slachtoffers recht hebben op een vergoeding ter compensatie van zowel materiële- als immateriële schade (smartengeld).

Korte historie

Wij, Anja en Jessica, zijn van oudsher collega's en werken al jaren samen als letselschade-experts. Door de jaren heen hebben wij uiteraard onze eigen visie rondom letselschade gevormd en die wilden we graag uitdragen. Dat heeft ertoe geleid dat wij in 2009 ons bureau zijn gestart.

Superteam

Wij werken met een geweldig team van 10 medewerkers waarvan 5 letselschade-experts en 4 secretaresses en 1 boekhoudkundige, die allemaal al jaren werkzaam zijn in deze branche. De bedrijfscultuur is open en informeel. Wij hebben veel onderling overleg en wisselen veel informatie met elkaar uit. Zo komen we tot de beste oplossingen en ideeën.
Lees meer over onze medewerkers

Keurmerken en beroepsverenigingen

Bureau Letselschade HBS staat ingeschreven het Register Letselschade. Dit staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast zijn wij lid van het NIS (Nederlandse Instituut Schaderegelaars) en het NIVRE (Nederlands Instituut van Register Experts).
Voor meer informatie:

Thuisbezoek

Bent u slecht of niet in staat uzelf te verplaatsen? Wilt u daarom liever thuis afspreken of wellicht vindt u dat sowieso prettiger. Dat is voor ons geen enkel probleem, wij komen graag bij u langs.

Werkgebied

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Purmerend. Onze klanten komen uit alle delen van Nederland.
Klik hier voor uitgebreide route-informatie

Adresgegevens

Wanneer letselschade?

Iemand die aangereden wordt door een fiets kan óók recht hebben op een schadevergoeding.

Letselschade toegankelijker

Eén van de doelen die wij ons gesteld hebben is het toegankelijker maken van letselschade.

Bij twijfel bellen!

Mensen beseffen vaak niet dat zij recht hebben op een vergoeding. Ons beste advies: Bij twijfel bellen!